Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners ViaBill MobilePay Anyday

Retur af fortrudt køb

Har du fortrudt et køb, så kan du altid returnere varen. Dette skal ske inden 30 dage. Medsendte returlabel 40 kr.

Fri fragt over 500,- og hurtig levering

Vi bestræber os på, at ordre bestilt før kl. 14.00 sendes samme dag.

God kundeservice

Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig.
Ring 41 14 40 03 eller mail os info@scooponline.dk
Tilbud i shoppen

PLUS SIZE TØJ TIL KVINDER OG PIGER.

 

Velkommen hos Scoop. Vi er en skøn netbutik med en fysisk butik beliggende på havnen i Thisted. Vi er specialiseret i tøj i store størrelser, og har størrelser fra 42-58. Så vi er ret sikre på, at du i butikken kan finde både noget for din smag og i din størrelse.

 

Plus size kvinder har også et stort ønske om at være lækkert klædt på, og det giver vi rig mulighed for. I butikken finder du mange kendte mærker til stor piger og kvinder. Blandt andet Zhenzi,
Cassiopeia, Gozzip, Studio, DNY, Kanok, Adia og Ciso.

Større efterspørgsel på tøj til kvinder med former.

Tøj i store størrelser er hastigt på vej frem grundet større efterspørgsel på lækkert, flot og elegant tøj til kvinder med former. Tøjet skal have den rette pasform, og ikke blot være en forstørret udgave af det tøj, som syes til de mindre størrelser. Det hele handler om pasform. Pasformen er så vigtig, for at man føler sig flot og velklædt. Alle kvinder har smukke former, og ønsker at fremhæve kvindekroppen med tøj, som er både klædeligt og behagligt at have på. Og så nytter det ikke noget, at det er små parisermodeller, som bare er scaleret op. Nej, det skal være gennemtænkt og tilpasset de flotte store kvinder, som skal bære tøjet.

Store kvinder har en sikker smag.

Enhver kvinde har sin egen stil og smag. Mange kvinder, som har brug for store størrelser, har over tid fundet frem til deres favoritter både indenfor brands og pasform. Det giver en god tryghed at vide præcis i hvilke bluser, jeans, kjoler og så videre, man føler sig bedst tilpas og aller smukkest. Et er sikkert for os alle. Og det er, at vi ønsker at have en varieret garderobe, som kan matche det humør, vi er i på dagen. Hos Scoop finder du både flot hverdagstøj, tøj til livets store fester og afslappende hjemmetøj. Det være sig smukke kjoler, tunikaer, skjorter, jeans, leggings, sko, overtøj, lingeri, accessories og tasker. Du kan med andre ord finde alt, hvad du behøver, til både hverdag og en glad aften i byen.

Nyheder og modetrends til plus size kvinder

Vi har de sidste nyheder for dig, som ønsker det sidste nye moderigtige sæt tøj, og også det til dig, som er glad for at lave din egen stil, og gerne tager lidt fra denne sæson og matcher med noget fra forrige sæson. I vores outlet finder du en masse varer sat ned med 50-85%, så der er rig mulighed for at få et par lækre sager med til en rigtig god pris også. I øvrigt er det værd at nævne, at tøj til store kvinder og piger på ingen måde er dyrere end tøj til mindre størrelser.
 

Hos Scoop er vi altid på udkig efter nye gode mærker, som kan leve op til vores høje krav til god kvalitet og pasform. Derfor ser du også et stort og varieret udvalg hos os. Du er altid velkommen til at fortælle, hvis der er mærker, du kunne ønske dig i butikken, som vi endnu ikke fører, så undersøger vi, om det er noget, vi fremover vil føre i butikken.

Specialister i tøj i store størrelser.

Vi er specialiseret i dametøj i plus size, hvor der er kræset om detaljerne. F.eks. flotte knapper eller lynlåse, en feminin detalje på bukserne, en flot flæse som fremhæver barmen eller smuk detaljeret strik. For os handler det om at hjælpe dig til at føle dig velklædt og være stolt af at være kvinde, uanset om du er plus size eller andet. Det handler om at have det godt med sig selv, og det er ingen hemmelighed, at de fleste kvinder nyder, at føle sig velklædt uanset størrelse.
 

Følg os også på Facebook og Instagram. Her viser vi de sidste nyheder, og du kan deltage i konkurrencer, som vi afholder løbende over året. Nogle gange om året afholder vi kundeaftener. Og det vil glæde os at se dig og tag gerne dine veninder eller naboer med. Hold øje med hvornår det er næste gang på de sociale medier.

På gensyn hos Scoop. Vi glæder os til at vejlede dig, og hjælper gerne med at finde det helt rigtige outfit til dig.

Privatlivspolitik Cookiepolitik